Lägsta pris, handla tryggt och enkelt »»
Varukorg - 0,00 kr

You have no items in your shopping cart.

Gratis frakt

Gratis frakt

Vårt företag kommer att ta världens snabbaste leverans, inklusive EMS, DHL. De flesta beställningar skickas via International Express Mail Service och brukar komma inom 1 vecka. Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS på lång sikt. Alla beställningar är försäkrade för hela inköpsbeloppet och kan spåras på EMS-webbplatsen.

Under normala omständigheter, om du beställer och betalar samma dag, kommer varorna att skickas nästa dag. Vid helgdagar kan de vara motsvarande försenade. Leverans av paket kräver normalt 7-14 dagar för att komma fram till de ofta transporterade länderna, som USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike. Andra länder behöver 10-15 dagar; avlägsna länder behöver 15-25 dagar.

  • Se till att du är hemma när paket förväntas komma fram.
  • Alla paket skickas in i en annan låda.
  • Vid grossistförsäljning, var god kontakta oss! Fri frakt och stor rabatt kan erbjudas.


Returpolicy

Innan du får en enkel utbytes- och returpolitik måste du kontakta oss för leveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i deras ursprungliga skick, dvs oskränkt, otvättat, med alla taggar bifogade.

Vänligen bekräfta färg, storlek och stil när du beställer enligt bilder vi erbjuder. Efter att ha mottagit våra produkter, om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, är utbyte eller delvis återbetalning av inköpsbeloppet tillgängligt. Retur frakt är på köparens bekostnad.

  • När det gäller kvalitetsproblem eller felaktig version, ta bilder av objekten och skicka dem till oss. Vi tar det fulla ansvaret om kvalitetsproblemen berörs.

  • Om du vill byta ut varor för en annan stil eller begära återbetalning, informera oss spårningsnumret när varorna skickas tillbaka. När vi har fått ditt paket skickar vi det föremål som du beställer eller återbetalar din betalning.

  • Om du har några frågor om att returnera dina produkter, var god kontakta oss!
Ingen retur eller utbyte under dessa situationer:

  1) Vi accepterar inte objekt som med något kvalitetsproblem som beror på subjektiv medvetenhet om defekta varor.
  2) Vi accepterar inte avkastningen på något objekt som har använts, skadats, graverats eller ändrats av tredje part.
  3) Vi accepterar inte föremål som är obehöriga, förpackade felaktigt eller felaktigt försäkrade.
  Vi uppskattar din förståelse.


Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter orderingången, så vi kan inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Din förståelse är uppskattad. Avbeställningsansökningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår returpolicy.

Vänligt meddelande

Om du inte fick ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett den som skräppost. Vänligen kontakta oss för hjälp.

[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10709040
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem